نماینده مردم آبادان در مجلس شورای اسلامی در پیامی به مناسبت روز جهانی قدس نوشت: راهپیمایی امسال در شرایطی متفاوت برگزار می‌شود و ملت ایران با حضور گسترده در این مراسم، ضمن اعلام حمایت از مردم مظلوم فلسطین، پشتیبانی خود از نیروهای مسلح کشور در مقابله با متجاوزان به خاک ایران را به نمایش خواهند گذاشت.

ملت ایران با حضور در روز قدس از نیروهای مسلح حمایت می‌کند

به گزارش خبرنگار خانه ملت، سید محمد مولوی نایب رئیس کمیسیون آموزش و نماینده مردم آبادان، اروندکنار، منیوحی و چوئبده در مجلس شورای اسلامی در پیامی به مناسبت روز جهانی قدس، نوشت: راهپیمایی امسال در شرایطی متفاوت برگزار می‌شود و ملت ایران با حضور گسترده در این مراسم، ضمن اعلام حمایت از مردم مظلوم فلسطین، پشتیبانی خود از نیروهای مسلح کشور در مقابله با متجاوزان به خاک ایران را به نمایش خواهند گذاشت. متن پیام به شرح حال ذیل است؛

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیمِ 

وَلَا تَهِنُوا وَلَا تَحْزَنُوا وَأَنْتُمُ الْأَعْلَوْنَ إِنْ کُنْتُمْ مُؤْمِنِینَ

روز قدس ابتکاری ماندگار از سوی معمار کبیر انقلاب در جهانی سازی مبارزه با صهیونیست های جنایتکار می باشد،در  روز قدس  در سراسر جهان آحاد مسلمانان و آزادی خواهان جهان حمایت از مردم ستم دیده فلسطین عزیز و ذات تروریستی رژیم صهیونی  را فریاد می‌زنند.اما امسال راهپیمایی روز جهانی قدس در شرایطی متفاوت برگزار خواهد شد.

رژیم صهیونیستی در ادامه خوی  وحشی گری و جنایتکارانه خود در حمله به مردم غزه و کشورهای مسلمان  لبنان،سوریه و یمن اشتباه بسیار بزرگتر مرتکب شد، که با همراهی نظام استعماری و تروریستی آمریکا به  ایران عزیز و قدرتمند حمله نظامی کردند و با شهادت رساندن قائد عزیز ما خامنه ای شهید، داغی جاودانه بر دل های آزادی خواهان گذاشتند اما این جنایت با هدایت خداوند متعال و عنایت حضرت مهدی (عج)باعث اتحاد مردم و حضور عمارگانه آحاد ملت در میدان  مبارزه با رژیم صهیونی شد بدون شک اهالی استکبار و استعمار با این اشتباه استراتژیک مسیر سقوط  رژیم صهیونی را تسریع بخشیدند.

مردم غیرتمند آبادان در لبیک به درخواست رهبر معظم انقلاب، امام سید مجتبی خامنه ای حضوری حماسی در راهپیمایی روز قدس خواهند داشت تا علاوه بر حمایت از مردم فلسطین، بار دیگر قوت قلبی باشند برای حمایت از  نیروهای مسلح کشور که مشغول تنبیه متجاوزان به  خاک پاک ایران هستند.

اینجانب دوشادوش مردم شهید پرور و روزه دار آبادان در راهپیمایی روز قدس و تشییع پیکر پاک دو سرباز، بسیجی، شهید و هنرمند که به دست رژیم سفاک صهیونی، مظلومانه به شهادت رسیدند شرکت خواهم کرد و از نیروهای مسلح کشور می خواهیم تا پشیمانی همراه با سرخوردگی  متجاوزان،برچیده شدن پایگاه های منطقه ای دشمنان و تضمین کامل منافع ملی ایران به موج های سهمگین عملیات  وعده صادق ادامه دهند./

پایان پیام

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

آخرین اخبار